|
![]() |
#1 |
Junior Member
Liked 0 Times in 0 Posts
|
![]()
RETIREMENT SALE:
98 FJ SMITH GRAND AM EQUAL LENGTH 4 LINK STRANGE STRUTS, NEW DEC 2019 MOSER 9" STRANGE BRAKES M/T WHEELS, SPARE REAR WHEELS W/ RADIALS NEW 2 RUNS OLD HOOSIER TIRES NEW 6 RUNS SPORTSMAN RACEPACK MSD DIGITAL 7 AFCO SHOCKS ON REAR SPRING LOADED WHEELIE BARS AUTOMETER/SPEC GAUGES DIGITAL DELAY DUAL DIAL BOARDS 16V BATTERIES W/CHARGER WHELDON FUEL SYSTEM 3 SETS OF HEADERS (STAINLESS SB2, STAINLESS SPAYLED VALVE, COATED WEDGE) MERGE STAINLESS COLLECTORS HELMET BLOWER AC SYSTEM PPP SHIFTER FOR 3 SPEED 3 TRANSMISSIONS (2 POWERGLIDES, 1:96 STRAIGHT CUT) (1 COAN XLT 350 2:21 FIRST, ALSO SPARE 2:12 FIRST GEAR) 2 7" COAN CONVERTERS 3 ENGINES 406" SB2 Swalco/RCR Heads, Nickel Block w/nickel seal Liners, Bryant Crank REM finished, New Diamond Pistons, (wrist pins coated) Carrillo Steel Rods, New Del West Titanium valves, New T&D Steel Rockers, New Pac Springs, New Jessel Keyed lifters, Bullet Cam, CFE intake w/ multiple top and carb options, External Oil Pump, ARP Tool steel studs and bolts, Jessel Front Drive Distributor and Belt Drv., Valve Spring oilers and much more. No expense spared. Also have rotating assembly that goes with engine for a 366" Combo w/same components. Currently setup w/ 1 Carb and just ran 8.62 @ Indy Fall classic with Powerglide and bias tires. Over 100 lbs heavy @ 3140 lbs in Grand Am. Have been 8.30's with same Powerglide with Radials. Motor made right at 1000 hp on Jeff Taylor's Dyno. Complete 400" Motor, plus 366" Rotating Assembly. 15 Degree 406" Wedge all good parts. Runs 8.80's 18 Degree 408" Wedge all good parts. Runs 9.00's BRAND NEW SET OF PROJACKS 28' UNITED TRAILER TRAILER WITH AC, ALTA LAB TRAILER WEATHER STATION (PAGING SYSTEM) TONS OF SPARE PARTS, INCLUDING CARBS, INTAKES, CAMSHAFTS, PISTONS, TOOLS SPECIFIC TO WORK ON VALVETRAIN FOR ENGINES, GASKETS ECT. SETUP TO RUN SS/AM, SS/BM OR SS/AS WITH DIFFERENT COMBINATIONS. CAR HAS WON 3 WORLD CHAMPIONSHIPS. $75000 FOR EVERYTHING. COMPLETE TK OPERATION. SELLING AS A PACKAGE DEAL. Trades considered on Diesel Trucks and Motorhomes of equal values. SCOTT STILLINGS 317-281-2187 EVERYTHING LOCATED IN BROWNSBURG, IN |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|