HOME MAGAZINE FORUM RULES SPONSORS CONTACT
     
   
   
 
Go Back   CLASS RACER FORUM > Class Racer Tech > Support Tech

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-23-2017, 04:33 PM   #1
voltdr
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 547
Default Onan qg 7000

I just bought a used Haulmark trailer that has a RV QG 7000 generator. It will only run for 15-20 minutes. After it cools down it will do the same thing. It flashes a 33 code. I checked and found that the fuel pump is NOT running and that even when cranking and/or priming, there is no power getting to the pump. Am I correct in thinking that the power for the pump comes through the control board?
Thanks for any info.
Dan
voltdr is online now   Reply With Quote
Old 09-25-2017, 10:38 AM   #2
Rich Biebel
VIP Member
 
Rich Biebel's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Northern New Jersey suburbs
Posts: 1,883
Default Re: Onan qg 7000

Yes you are correct and it's a common problem.
PC board/control output for the fuel pump and carb solenoid are the same circuit....

After the board gets warm that circuit fails.

Replace the control .....probably an Onan #300-5047
__________________
Rich Biebel
S/C 1479
Rich Biebel is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2017, 12:47 PM   #3
voltdr
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 547
Default Re: Onan qg 7000

Thanks Rich. That was the problem. All is working now.
Dan
voltdr is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Class Racer.com. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.Ad Management plugin by RedTyger